Eigenaren gezocht van 2 aanhangers, boot en scooter

Datum: 03-09-2020
Categorie(ën): Eigenaar gezocht

De Gemeentelijke Opsporingsambtenaren zijn op zoek naar de eigenaren van onderstaande aanhangers en boot, welke zijn aangetroffen aan de Snijderstraat te Katwijk en op de Spinozalaan te Rijnsburg en de boot ligt langs de Vliet nabij de Boslaan te Rijnsburg. Tevens zijn de Opsporingsambtenaren op zoek naar de eigenaar van de onderstaande scooter welke is aangetroffen op de Pollux te Katwijk.

Indien de eigenaar van de aanhangers en de scooter zich niet vóór 16 augustus 2020 meld bij de GOA’s van de gemeente Katwijk (tel. 071-4065000), zal deze aanhanger door de gemeente Katwijk verwijderd worden. Deze bevoegdheid bestaat op grond van de APV en Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Verwijderde objecten worden vervolgens conform de Awb gedurende 13 weken opgeslagen in een gemeentelijk depot. Gedurende deze periode kunnen eigenaren de aanhangers of scooter ophalen tegen betaling van de berging- en stallingkosten. Wanneer eigenaren zich tijdens deze periode nog niet hebben gemeld, zullen de betreffende objecten worden vernietigd.