Eigenaren van aanhanger en 4 boten gezocht

Datum: 18-02-2020
Categorie(ën): Eigenaar gezocht

De Gemeentelijke Opsporingsambtenaren zijn op zoek naar de eigenaren van onderstaande boten in Katwijk aan de Rijn en aanhanger in Rijnsburg. Vier boten liggen in het Mallegat (drie boten liggen links van de fietsbrug en één boot ligt rechts van de fietsbrug (bij de Zeeverkenners) en twee boten In de Vliet t.h.v. het Herenschoolbos (kinderboerderij) en de aanhanger is aangetroffen aan de Waterboslaan, op het parkeerterrein tegenover Bistro de Roos.

Indien de eigenaren van deze boot zich niet vóór 4 maart 2020 melden bij de GOA’s van de gemeente Katwijk tel. (071) 406 5000, zullen deze boten door de gemeente Katwijk verwijderd worden. Deze bevoegdheid bestaat op grond van de APV en Algemene wet bestuursrecht (Awb).  

Verwijderde objecten worden vervolgens conform de AWB gedurende 13 weken opgeslagen in een gemeentelijk depot. Gedurende deze periode kunnen eigenaren de boten en aanhanger ophalen tegen betaling van de berging- en stallingkosten. Wanneer eigenaren zich tijdens deze periode nog niet hebben gemeld, zullen de betreffende objecten worden vernietigd.