Wijkraden zoeken versterking

Datum: 25-04-2019
Categorie(ën): Overige besluiten

De wijkraden van Katwijk aan Zee, Katwijk Noord en Valkenburg zoeken versterking. Wil jij je inzetten voor jouw wijk en beschik je vanuit je werk of als vrijwilliger over een netwerk in je wijk? Dan ben jij misschien wel dé geschikte kandidaat.

Deelname aan de wijkraad is geen dagtaak, maar vraagt wel regelmatig wat inzet. In ieder geval voor de gemiddeld zes vergaderingen per jaar en het bijwonen van openbare bijeenkomsten over belangrijke onderwerpen. Ieder wijkraad heeft daar een eigen taakverdeling voor.

De gemeente Katwijk heeft vijf wijken (Katwijk aan Zee, Katwijk Noord, Katwijk a/d Rijn, Rijnsburg en Valkenburg). In iedere wijk is er een wijkraad die het gemeentebestuur gevraagd en ongevraagd adviseert vanuit het belang van leefbare wijken met een eigen identiteit.

Wil je meer weten over wat het lidmaatschap van een wijkraad inhoudt en of dit iets voor jou is? Neem dan contact op met de wijkregisseur van jouw wijk. Je kunt bij hem ook terecht voor een aanmeldformulier.  Meer informatie over het werk van de wijkraden  vind je op: www.wijkradenkatwijk.nl

Katwijk aan Zee: Wijkregisseur André Veenstra, tel. 0714065974 / a.veenstra@katwijk.nl
Katwijk Noord en Valkenburg : Wijkregisseur Richard Onstenk, tel. 0714065975 / r.onstenk@katwijk.nl